Locații alese cu grijă

Acordam o atentie deosebita alegerii partenerilor hotelieri pentru a respunde impecabil cerintelor dumneavoastra in termen de confort si buget.
Negociem pentru dumneavoastra servicii de calitate la cele mai bune preturi pe parcursul intregului an.
Veghem constant pentru a mentine competitivitatea preturilor noastre si pentru a va asigura cel mai bun raport calitate / pret.
De asemenea ne angajam sa negociem cele mai bune conditi pentru programele la cerere pe care doriti sa le organizati in locurile alese de dumneavoastra.

Hotel Orfeu Mamaia *** este situat in zona de nord a statiunii si face parte dintr-un complex turistic cunoscut, alaturi de hotelurile Amiral si Comandor cu care imparte mai multe facilitati: piscina, sala de internet, sala de biliard, locul de joaca pentru copii. Hotelul Orfeu Mamaia va ofera camere dotate cu televizor/cablu tv, frigider, telefon, balcon, aer conditionat, internet, majoritatea avand vedere spre mare. Modernizat complet, hotelul ofera conditii de cazare bune tuturor celor isi doresc o vacanta pe litoral.

Hotel Palace Sinaia *** situat in parcul central al statiunii, Parcul Ghica, la 200 metri de centrul statiunii Sinaia. Hotelul Palace este cu siguranta un palat nu numai prin creatie arhitecturala, ci si prin nivelul de confort si de calitate al serviciilor oferite. Hotelul Palace ofera oaspetilor sai din intreaga lume, atmosfera unui trecut indepartat, plin de liniste si ospitalitate.

Hotel Rina Vista Poiana Brasov *** dispune de camere decorate modern. Hotelull este dotat cu trei săli de conferinţă elegante, complet dotate pentru întâlniri la cel mai înalt nivel. Restaurantul hotelului propune preparate variate, atât din bucătăria internațională, cât și din cea cu specific autohton. WiFi este gratuit în spaţiile publice.

Hotel Belvedere Predeal *** are un grad ridicat de confort ceea ce ii ofera calitatea de un hotel select, obtinand astfel cele mai deosedite aprecieri din partea oaspetiilor. Restaurantul renovat şi modernizat, dispune de un « Salon Clasic », cu un cadru elegant avand o capacitate maximă de 200 locuri şi de un « Salon Modern » cu o capacitate maximă de 80 locuri.