FORMARE CONTINUA

Vă propunem o curiculă de programe de perfectionare cu aplicabilitate practică şi operaţională. Convinşi de importanţa complementarităţii know-how-ului în reuşita dumneavoastră, vă punem la dispoziţie informaţii de ultim moment din cele mai autorizate surse.

Management, organizare, control, negociere, gestiune, comunicare, programare, reprezintă domeniile de actualitate din activitatea dumneavoastră, fie ca lucrati in mediul administratiei publice sau in mediul privat, pe care le veti gestiona cu si mai multa eficienta şi performanta, prin intermediul programelor organizate de GAM PRO EXPERT. Astăzi, mai mult ca oricând, GAM PRO EXPERT îşi dinamizeaza actiunea şi îşi adaptează oferta globală de servicii noului mediu al formării profesionale, menţinându-şi exigenţele de calitate şi apropiindu-se mai mult de clienţii săi.

Adaptarea la postul de lucru, la evoluţia pieţei muncii şi la multiplicarea competenţelor, reprezinta tot atâtea proiecte profesionale pe care le puteti solutiona prin intermediul cursurilor de perfectionare. Alegerea stagiului care vi se potriveşte este prima garanţie a succesului demersului dvs. Pentru a va ghida in alegerea dvs, utilizaţi:

  • PROGRAME
  • CALENDAR COMPLET
  • TRAINING LA CERERE