CONDIŢII GENERALE

Condiţiile generale de participare la programele de perfectionare detaliate mai jos reglementeaza relaţiile contractuale între un participant (în continuare ne vom referi la el cu termenul de Participant) şi firma GAM PRO EXPERT.

Aceste condiţii generale de participare sunt singurele aplicabile şi înlocuiesc orice alte condiţii, cu excepţia unei derogări prealabile, expresă şi în scris. GAM PRO EXPERT poate modifica, oricând, anumite dispoziţii din condiţiile generale, deci, acestea trebuie recitite înaintea fiecărei inscrieri, pe siteul GAM PRO EXPERT, www.gamproexpert.ro . Aceste modificări sunt opozabile începând cu data afişării pe site şi nu pot fi aplicate contractelor subscrise anterior. Fiecare inscriere pe site este reglementată prin intermediul condiţiilor generale aplicabile la data inscrierii.

VALIDAREA INSCRIERII

In urma trimiterii formularului de inscriere Serviciul on-line va confirma inscrierea dvs la curs. Veti primi un mesaj de „inscriere confirmata” si o confirmare prin e-mail.

GAM PRO EXPERT consideră că, validând inscrierea, Participantul a citit deja şi acceptă fără nici o rezervă prezentele condiţii generale de participare.

Plata cursului se va efectua fie inaintea inceperii cursului prin ordin de plata, fie in momentul inceperii cursului, la unul dintre reprezentantii firmei GAM PRO EXPERT. GAM PRO EXPERT isi rezerva dreptul de a dispune liber de locurile retinute de catre Participant atata timp cat taxa de participare la program nu a fost in totalitate achitata.

AMANARE / ANULARE

GAM PRO EXPERT isi rezerva dreptul de a amana cursul in cazul in care numarul de participanti la un program este considerat din punct de vedere pedagogic insuficient, si va anunta in prealabil participantii deja inscrisi.

Taxele de inscriere vor fi in totalitate rambursate.

Participantul poate anula inscrierea, fara penalizari, daca aceasta anulare este transmisa catre GAM PRO EXPERT in scris, cu cel putin 5 zile lucratoare inaintea inceperii cursului.

Inafara cazurilor de forta majora, pentru anularea, cu mai putin de 5 zile lucratoare inaintea inceperii stagiului, facute de catre Participant, GAM PRO EXPERT va retine un comision de 5 % din taxa de participare pentru costurile de pregatire ale formarii si a gestiunii dosarului.

In caz de absenta sau abandon in timpul cursului, se va retine intreaga suma a taxei pentru participare.

IMPORTANT

Cheltuielile pentru formarea şi perfecţionarea personalului angajat al autorităţilor contractante sunt considerate cheltuieli deductibile conform Codului Fiscal art. 21 alin. 2 lit. H.